Quin és l’estil Boho?

_DSC0192Avui vull parlar-vos d’un estil que porten les bloggers i els queda prou bé. El Boho no passa de moda i aquesta temporada torna més fort que mai. És com un còctel, en què es barregen diferents estils: el hippie o bohemi amb l’ètnic. A banda, té un toc campestre, i el vintage també aporta alguna cosa.

Barreja d’estils
Es caracteritza per la superposició de peces. Es combinen diferents teixits i estampats amb l’objectiu de la comoditat. Les meves propostes, són una adaptació més “light” d’aquest estil. Sense portar-lo al extrem. Perfectes per a qualsevol ocasió, teniu diverses opcions: amb pantalons, faldilla i vestits. L’estil Boho, és perfecte per a diari, original i relaxat. El componen peces suaus i amples, peces amb vol.

Aquesta temporada podem trobar moltíssims vestits amb estampats tribals, vestits vaporosos, amb encaixos. Ideals per portar amb botes. És més, les botes i botins són un factor fonamental. Els vestits et permeten jugar amb la sobre posició de peces: podeu afegir-li un armilla, un jersei, una jaqueta…

Em fascina barrejar teixits, una brusa amb un cardigan de llana, ample i calentet. Amb uns texans o pantalons flair vénen amb força i són perfectes per a aquest tipus d’outfit.

_DSC0319

Colors naturals
Els tons que has de tenir en ment per seguir aquesta tendència són els colors naturals, la gamma de marrons, terres, crus, rogencs, verdosos, ataronjats o vermellosos. Colors que són fàcils de combinar i afavoreixen.

Els complements, com la combinació de diversos collarets, uns més curts que altres, les arracades grans o els cèrcols i els anells, són un “must”. La combinació més vista, en xarxes socials, en blogs, és utilitzar diversos anells alhora, sobreposant, amplades i acabats i fins i tot combinant dos en un dit.

Aprofitant que ha arribat el fred, podem incorporar al nostre abillament bufandes i mocadors.

Gorres i barrets
Els accessoris que més m’agraden, són les gorres i barrets. Amb una infinitat de possibilitats, em quedo amb aquells que tenen l’ala enorme. Agafa’ls grans, posa-li pedreria, decora’ls al teu gust, amb personalitat.

Diverteix-te. Barreja estampats, teixits, accessoris … Juga amb les diverses opcions i possibilitats que et permet experimentar la tendència Boho-chic.

_DSC0416

Procura portar un maquillatge i un pentinat natural. Però no et passis, i deixa que les teves peces parlin per si soles.

*GEMA RUÍZ UTIEL
www.ladonnainrosso.es
@gemaruizutiel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s