Tendències, by @carlapagespetit

Carla Pagespetit selecciona 4 tendències que hauríem de conèixer bé si ens considerem trendy. Si en voleu més trobareu la Carla a Instagram: @carlapagespetit

Xocolata rosa
Sí, de color rosa. Ha trigat deu anys en aconseguir-ho però la xocolateria suïssa Barry Callebaut ha creat una gran temptació que s’afegirà a la nostra llista de capricis. A partir de beines vermelles, l’empresa ha aconseguit un color que crida l’atenció a qualsevol i que no compta amb cap colorant ni saboritzant. Es tracta d’una autèntica perdició suau i afruitada que ens farà tornar completament bojos. ¿Ja se’t comença a fer la boca aigua? Doncs ens haurem d’esperar, perquè abans de que es comercialitzi a Europa, passarà per la Xina i els Estats Units.

Xocolata rosa

 

Maquillatge especial per a selfies
Oblidem els labials de colors intensos i els ulls marcats. Els millenials són qui marquen tendència en el món de la moda i de la bellesa -bé, siguem sincers, en els camps restants també-, i el que volen és quedar perfectes quan es fan un selfie ¿Què necessiten per aconseguir-ho? 40 tonalitats diferents de base de maquillatge i tres passos a seguir: preparar el cutis, il·luminar i matificar. Rihanna això ho sap i per aquest motiu ha creat una nova gamma de productes per a Sephora, canviant la manera en què ens maquillarem a partir d’ara.

Maquillatge selfies

 

Ballet o ioga? Tot!
Va néixer al voltant dels anys 60 a Anglaterra però just ara es comença a popularitzar: el barre, la nova tendència fitness que combina ioga i pilates amb el ballet. Es tracta de la pràctica de la dansa buscant l’equilibri del cos, alhora que protegeixes l’esquena i potencies i tonifiques cames, i també abdominals. Tot sobre una barra de ballet, al terra o amb instruments com pilotes o pesos, incorporant postures del ioga. Una bona forma de buscar l’equilibri entre la ment i el cos. Una mescla de dos esports totalment diferents per aconseguir el màxim benefici.

ballet i ioga

 

El temor d’Spotify
La plataforma Amazon ha llençat una nova aplicació a Espanya, França i Itàlia. Es tracta del nou competidor de Spotify: Amazon Music Unlimited. Un nou servei de música en streaming que ha triomfat a Estats Units, Alemanya i el Regne Unit. Més de 50 milions de cançons per menys de 10 euros al més. La nova plataforma del gegant Amazon adopta moltes de les característiques del rei del sector, però innova en d’altres. Una app amb un gran repertori on pots escoltar els teus artistes favorits, o deixar que te’n recomanin de nous, descarregar…

Amazon Music

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s