Torna el Sant Jordi d’hivern

El dissabte 2 de desembre se celebra la quarta edició del Mercat de Nadal del Llibre, el Sant Jordi d’hivern. De les 11h a les 21h, la literatura inunda tots els racons de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm amb un centenar d’autors i autores, activitats literàries per a tots els públics, tallers i concerts infantils, venda i signatures de llibres, música en directe, pop-up stores i food trucks. És un esdeveniment promogut pel TR3SC, el club de cultura de TV3.

Donat l’èxit de les edicions anteriors, -12.000 persones inscrites l’any 2016-, el TR3SC amb la col·laboració d’Estrella Damm i Barcelona Ciutat de la Literatura, torna a presentar l’esdeveniment literari celebrat a Catalunya que engloba més activitats en una sola jornada. Una proposta cultural per a tots els públics que suposa un espai únic de confluència i interacció entre escriptors i lectors.

Autors confirmats
Han confirmat la seva participació autors de primera línia com Xavier Bosch, Empar Moliner, Javier Sierra, Rafel Nadal, Sílvia Soler, Jair Domínguez, Joaquim Carbó, Júlia Bertran, Màrius Serra, Jenn Díaz i David Cirici. Tots ells protagonitzaran activitats i tallers al voltant dels seus llibres.

El Nadal és la segona època de l’any en què es venen més llibres i, el Mercat de Nadal del Llibre, suposa una oportunitat única per tal que els autors apropin les seves novetats editorials als lectors i aquests s’emportin un regal especial per Nadal: un llibre dedicat.

Activitats per als joves
La quarta edició del Mercat de Nadal del Llibre incorpora activitats adreçades al públic jove. S’hi impartiran tallers sobre gestió de continguts literaris a les xarxes socials i una activitat dirigida pels booktubers Josu Diamond, May R Ayamonte i Andreo Rowling sobre com crear comunitats online al voltant de la literatura.

Davant l’alta afluència de famílies en l’edició anterior, s’ha ampliat la programació infantil i se centra en l’aniversari d’en TEO, amb la presència de les seves creadores.

L’accés és gratuït amb inscripció prèvia a http://www.mercatllibre.cat i obert a tothom, siguin socis o no del TR3SC. A la pàgina web també trobareu totes les activitats i els nous actors que es vagin incorporant a l’esdeveniment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s