Pista de gel a Pedralbes Centre

170105-PCentre ALTA 04

La pista de gel de Pedralbes Centre arriba a la divuitena edició, tornant a portar un tros de Nova York al bell mig del barri de les Corts. La pionera de les pistes de gel nadalenques a l’aire lliure de Barcelona torna a partir de dissabte 25 de novembre a la Plaça del centre comercial per aportar diversió a grans i petits.

Un Nadal més, doncs, l’esperit de la pista del Rockefeller Center de Nova York -aquell que ja fa més de 20 anys va captivar la directora del centre comercial, Ratt Fenech, en un viatge a aquesta ciutat dels Estats Units on va dir “me l’emporto a Barcelona”- tornarà a brillar en ple barri de les Corts, en un ambient únic a la ciutat comtal.

La pista solidària
Com cada any es farà la ‘Patinada Solidària’. Després de l’èxit de les passades edicions, aquest Nadal la iniciativa solidària torna el 23 de desembre. En aquesta jornada, tots els diners recaptats es destinaran a una ONG local i una estrangera.

En edicions anteriors, els fons recaptats s’han donat a Unicef, Emergència Unicef a Filipines, Fundació Pare Manel, Fundació ADA a l’Índia, Fundació Pare Tarrés, la Fundació Soñar Despierto, Sonrisas de Bombay, aCIDH, Acción contra el hambre, Educo, la Marató de tv3 o Save The Children

Pionera a Barcelona
La pista de gel restarà oberta des del 25 de novembre fins al 7 de gener. El preu d’una sessió és de 8 euros i és obligatori l’ús de guants. També hi ha programades sessions ‘low cost’ amb entrades a 4 euros en hores determinades o a través de promocions a establiments de Pedralbes Centre.

Pedralbes Centre va inaugurar la primera pista de gel a l’aire lliure de Barcelona l’any 1999. Des de llavors, la instal·lació, de 400 metres quadrats, ha atret patinadors de tota la ciutat i en les darreres edicions, ha superat els 9.000 participants.

Després de tantes edicions, el proper objectiu de Pedralbes Centre és agermanar la petita pista de les Corts amb la seva font d’inspiració: la pista del Rockefeller Center de Nova York.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s