Pantone de primavera 2018

pantone

Dos cops l’any els dissenyadors més famosos i reputats del planeta presenten les fabuloses seves col·leccions en les passarel·les més importants: Nova York, París, Milà i Londres. D’aquí, Pantone Color Institute extreu els colors més vistos en els dissenys i construeix un informe, una presentació on queden recollits els tons que es veuran més la temporada següent: Fashion Color Report.

Això implica que gràcies a Pantone, ens avancem almenys mig any a les tendències i coneixem què es el que portarem. Per aquesta temporada, ja va prevenir que es portaria el Grenadine, un vermell amb un lleuger to ataronjat que avui trobem a tots els aparadors de les grans cadenes a Barcelona. També parlava del Ballet Slipper i del Butterum, un romàntic rosa pastel i un marró Camel que també trobem a molts penjadors.

Fa poc que Pantone va fer la seva predicció per a la primavera d’aquest 2018 que es va acostant. Són un total de tretze colors entre els que destaquen el Cherry Tomato, tal com indica el seu nom, un vermell molt semblant al que podria tenir un tomàquet; i el Meadowlark, un groc que no deixa indiferent a ningú: potent, animat i lluminós. També trobarem un altre to de groc, el Lime Punch. Es tracta d’un to àcid que s’acosta molt al llima.

La següent temporada, a més a més del vermell, també continuarà el rosa. Això si, en tonalitats diferents: Rapture Rose, una color que es barreja amb vermell; Pink Lavander, un to més caramelós; un suau i salmonat Blooming Dahlia; i Ash Rose, un color, encara que fort, més pàl·lid.

També tindrem un to ple d’energia i llum com el Palace Blue, un color que podríem definir com un “klein més apagat”. I enmig d’una paleta plena de llum i color, s’intercala un Nile Green, un verd suau i tirant cap a blau que acompanya al marí –Sailor Blue-, al gris –Harbor Mist-, al arena –Warm Sand– i al blanc –Coconut milk-, sumant-l’hi un to més trancat, el Almost Mauve.

Pantone ja ha dit la seva, ara falta que les botigues comencin a comercialitzar peces d’aquests colors per poder afegir-les al nostre armari. I més enllà d’aquest també, perquè son colors ideals també per a complements o decorar la casa.

*CARLA PAGESPETIT
@carlapagespetit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s