El vestit de diari és tendència

Avui vull parlar-vos d’una tendència que m’encanta: els trajos. Aquesta tardor vénen més fort que mai, ja sigui sencer o per peces, no es pot negar que són el focus d’atenció en les botigues.

Sempre els associem al vestuari d’oficina, per assistir a un esdeveniment i , en general, per a ocasions formals. Aquesta temporada ha canviat tot, el vestit de diari és tendència i jo us proposo diferents formes per combinar-lo en el vostre dia a dia.

Sortim tots plegats una mica de la nostra zona de confort. M’encanten les americanes amb texans, però aquesta vegada la meva proposta va una mica més enllà. Anem a combinar i a treure-li partit a aquestes peces que estan tan de moda.

Quadres de Gal·les
Una de les tendències d’aquesta tardor són els quadres de Gal·les. M’encanten. Podeu trobar el conjunt sencer, però jo tinc una proposta una mica més informal, he escollit aquests pantalons en color gris amb línies vermelles. Una samarreta bàsica en to camel, el toc de color l’hi afegirem amb uns botins en color vermell, una bossa divertida i desenfadada. Per últim podeu afegir-li una caçadora de cuir per completar el look.

_DSC0114.jpg

Pijames de vestir
El següent conjunt. Partim d’uns pantalons clàssics de color negre. L’estil de pijama és una altra tendència, és còmode, romàntic, dolç i femení. Li afegirem una brusa llencera amb coll americana, en tons rosats i com volem que sigui còmode per a diari unes ballarines poden ser perfectes. Jo em decanto per fer aquest outfit més neutre i les utilitzarem del mateix color que la brusa, afegint-li un toc més sofisticat amb algun detall com en aquest cas de brillants en les puntes.

_DSC0281.jpg

Màgia
La meva última proposta, l’element màgic, és una americana estampada de color verd. És completament diferent al que estem acostumats i per això m’agrada, ressalta i aporta color. Una samarreta negra bàsica sota i, per a les més fredoliques, un jersei de punt, de coll alt. Tornem a utilitzar uns pantalons de color negre, de pinça. En aquest cas per fer contrast, uns mocassins en color bordeus. El vellut és tendència i la seva forma és còmoda.

_DSC0397

Aquests tres looks parteixen d’una base formal, però són còmodes i versàtils.

T’has passat a la tendència dels trajos? I tu, com els combines?

*GEMA RUÍZ
@gemaruizutiel
La donna in Rosso

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s